Sivut

lauantai 23. huhtikuuta 2011

Broileri-paprika-ananas-pizza


Päätarjottavana pitkäperjantaina saunaillassa oli pizza.

Viimeksi taisin jo mainita, että olin ostanut durumjauhoja kaappiin. Kokeilin pussin takana löytyvää ohjetta ja tykästyin kovasti. Ohut ja rapsakka, mutta ei liian, pohja!

Tällä ohjeella tulee uunipellillinen pitsaa.


Pohja:
- 1½dl vettä
- n. 1/3pkt tuorehiivaa
- 1tl suolaa
- 2 rkl öljyä
- 3dl durumjauhoja

Murenna ja liuota hiiva veteen, lisää suola ja öljy. Vaivaa taikina

Täyte:
- ½prk Makumestarin Pizzapyre
- 600g maustamatonta broilerin suikaletta (maustetta maun mukaan, saa olla voimakkaasti), paistoin pannulla ensin kaksi sipulia
- 2prk ananaspaloja
- n. ½prk paprikasuikaleita
- Homejuustoa ja tavallista juustoa oman maun mukaan

Paista 250 asteessa, n. 25-30min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti