Sivut

tiistai 8. marraskuuta 2011

Banaanipiirakka


Alkuperäinen ohje: Yhteishyvä Ruoka-lehti

12 palaa

200 g margariinia
2 dl sokeria
3 kananmunaa
4 dl vehnäjauhoja
1 dl kauraleseitä
2,5 tl leivinjauhetta
2 tl kanelia
1 tl jauhettua pomeranssinkuorta
3 banaania
1 dl kuohukermaa

Pinnalle
valmista valkoista sokerikuorrutetta

Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää munat yksitellen, voimakkaasti vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään. Kuori ja murskaa banaanit haarukalla soseeksi. Lisää rasva-munaseokseen kuivat aineet, banaanisose ja kerma ja kääntele tasaiseksi seokseksi.

Levitä taikina leivinpaperoidun noin 25 x 35 sentin kokoisen uunivuoan tai -pellin pohjalle. Paista piirakkaa 175-asteisessa uunin keksitasossa noin 35 minuuttia. Nosta piirakka jäähtymään ritilän päälle. Leikkaa piirakka paloiksi ja koristele sokerikuorrutteella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti