Sivut

sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Couscousia kera katkarapujen ja simpukoiden


Minulla on lähes kerran viikossa päivä, että syödään mitä kaapista löydetään, kun aina ei vain jaksa lähteä sinne kauppaan. Välillä siellä kaapissa ei ole kuin tonnikalapurkki ja makaronia. Tällä viikolla sieltä purkki simpukoita muutaman viikon takaa, kun meinasin pitsaan laittaa, mutta pitsa jäi tekemättä sekä pakkasesta katkarapuja siihen samaiseen pitsaan.

- 2dl couscousia + 2dl vettä
- Katkarapuja
- Simpukoita
- 2-3 tomaattia
- 1-2 chiliä
- 1 salottisipuli

Pilkoin sipulin, chilin sekä tomaatin. Laitoin sipulit ja chilit paistumaan pienen voinokareen sekaan.
Kun couscousin vesi kiehuu, lisäsin sekaa couscousin, sulaneet katkaravut sekä simpukat.
Käytin tomaatit pannulla nopeasti ja sitten tomaatit, sipulit ja chilit kattilaan myös.
Suolaa ei tarvinnut ollenkaan, kun katkaravuissa on hyvin suolaa. Mutta lisäsin oliviiöljyä ja aavistuksen balsamiviinietikkaa.
Koristeeksi vähän ruohosipulia tai muuta yrttiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti