Sivut

torstai 15. joulukuuta 2011

Riisipuuro


Riisipuuro on parasta puuroa jonka tiedän. Tosin itse sitä en ole milloinkaan tehnyt vaan aina syönyt vain äidin luona. Nyt kuitenkin tein ekaa kertaa elämässäni riisipuuroa ja hyvää oli, eikä maitokaan palanut pohjaan. Joka päiväisenä puurona ei kyllä toimi, kun keittoaika on niin pitkä.

Alkuperäinen ohje: Myllyn Paras

4:lle

3 dl vettä
1½ dl Myllyn Paras Puuroriisiä
7 dl maitoa
½-1 tl suolaa

Kiehauta vesi kattilassa. Lisää riisi ja anna kiehua noin 5 min. Sekoita välillä. Lisää maito, hauduta puuro miedolla lämmöllä kypsäksi noin 40 min. Mausta lopuksi suolalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti