Sivut

perjantai 18. helmikuuta 2011

Feta-avokado-pastasalaattia ja broileria


Tämä salaatti muikailtuna on ihan taivaallista, tuota balsamicosiirappi olen käyttänyt muihinkin salaatteihin.

Usein jätän pastan pois kokonaan ja heitän joukkoon vain erilaisia salaatteja. Lisäksi rucola tulee jätettyä pois, koska en hirveästi pidä rucolan mausta. Mutta ohjeen mukaisena todella ruokaisa salaatti.

Kannattaa ostaa myös marinoimattomia kananfileitä ja marinoida itse, saa uusia ja hyviä makuja.

Alkuperäinen ohje: Pirkka.fi/Mtv3 Mitä tänään syötäisiin

(n. 10 annosta)

6 dl (250 g) Pirkka farfallepastaa
1 tlk (375 g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
1 (pieni) punasipuli
2 rs (à 250 g) Pirkka kirsikkatomaatteja
2 avokadoa
1/2 (150 g) kurkku
1 ruukku rucolaa
n. 20 Pirkka Parhaat aurinkokuivattua kirsikkatomaattia

Balsamicosiirappi
1/2 dl Pirkka balsamiviinietikkaa
1/2 dl sokeria

Lisäksi
1 rs (n. 700 g) Kananpojan sisäfileitä, hunajamarinoituja

1. Valmista balsamicosiirappi. Kiehauta balsamiviinietikka ja sokeri. Jäähdytä.

2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä. Jäähdytä pasta kylmällä vedellä ja valuta hyvin. Valuta salaattijuusto.

3. Kuori ja halkaise sipuli ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi. Halkaise kirsikkatomaatit. Halkaise avokado, poista kivi ja irrota hedelmäliha. Viipaloi avokado sekä pitkittäin halkaistu kurkku.

4. Sekoita kaikki salaatin ainekset keskenään ja kaada laakealle vadille tarjolle.

5. Paista broilerit pakkauksen ohjeen mukaan pannulla kypsiksi. Viipaloi fileet ja asettele vadille. Lisää aurinkokuivatut kirsikkatomaatit salaatin päälle. Tarjoa balsamicosiirapin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti