torstai 24. helmikuuta 2011
Päärynä-feta-tomaatti-salaatti
Tämä salaattikokeilu on sarjassamme: "tehdään salaatti siitä, mitä keksitään kaupasta ostaa". Näin teen todella usein ja välillä yhdistelmät ovat aika eksoottisia, mutta onnistuneita.
En ole päärynää ennen salaattiin laittanut ja muutenkin syön päärynää aika vähän. Mutta sopi todella hyvin fetajuuston kanssa.
Tähän salaattin laitoin (määrät voi jokainen katsoa itselle sopiviksi):
- Päärynää
- Fetajuustoa
- Kirsikkatomaatteja
- Punasipulia
- Jääsalaattia
- Herneenversoja (esim. Järvikylä)
- Viinisuolaheinää (esim. Järvikylä)
- GoGreen Salaattisekoitusta
- Kastikkeeksi balsamicoa ja oliiviöljyä
Salaatin kylkeen marinoin aina takuuvarman kanan. Nämä olivat ohuita fileitä ja sellaisia tosi pieniä.
Tällä kertaa marinadissa oli:
öljyä, valkosipulia, punaista tuoretta chiliä, limepepper-seosta, magnocurrya, vähän suolaa ja limen mehua puristettuna sekä limen kuoret.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
KERRASSAAN herkullisen näköistä!
VastaaPoista