torstai 17. helmikuuta 2011
Greippi-katkarapusalaatti
Blogin taustakuvana komeilee tämän salaatin kuva.Tein salaatin uudenvuodenaattona 2010 vieraille ja kaikki tykkäsivät.
Alkuperäinen ohje: Yhteishyvä Ruoka-lehti
3 - 4 annosta
1 pussi (180 g) valkosipuli-yrttikatkarapuja (pakaste)
1 pussi (200 g) pakasteherneitä
1 paketti (55 g) riisinuudeleita
2 greippiä
0,5 kurkkua
Kastike
1 rkl makeaa chilikastiketta
1 tl raastettua inkivääriä
1 tl soijakastiketta
Sulata katkaravut pakkauksen ohjeen mukaan. Keitä herneitä 1–2 minuuttia. Nosta kattila syrjään liedeltä ja lisää joukkoon nuudelit. Kaada ne siivilään, valuta vesi pois.
Lisää nuudelit ja herneet kulhoon. Lisää joukkoon katkaravut liemineen.
Kuori ja leikkaa greipit kalvottomiksi lohkoiksi. Paloittele greipit ja kurkku. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja sekoita salaattiin.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti