Sivut

perjantai 18. helmikuuta 2011

Katkarapusalaatti


Sain ystävältäni Viivin ja Wagnerin keittokirjan viime syksynä lahjaksi. Yksi ohje sieltä osui heti silmään ja sitä oli pakko päästä kokeilemaan.
Todella hyvä ohje, mutta jatkossa pitää korvata korianteri vaikkapa ruohosipulilla, omaan suuhun tuo korianteri ei täysin istu.

2 annosta

200g kuorittuja katkarapuja
makeaa chilikastiketta
2 avokadoa
1 sitruunan tai limetin mehu
kirsikkatomaatteja
tuoretta korianteria

- Kaada katkarapujen päälle chilikastike ja pyörittele ravut siinä. Halkaise avokadot, koverra hedelmäliha kuoresta ja paloittele. Valele avokadonpalat sitruunamehulla, jotta ne eivät tummu.

- Sekoita katkaravut, avokadot ja halkaistut kirsikkatomaatit. Pirskota päälle vielä chilikastiketta ja sitruunamehua.

- Viivin vinkki: Lisää joukkoon reilusti tuoretta korianteria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti