torstai 24. helmikuuta 2011
Jauhelihakeitto
Tämä on maailman helpoin ja nopein tapa valmistaa jauhelihakeitto, ainakin omasta mielestäni.
- 1pss (750 g) Apetit Peruna&Keittokasvikset
- 1 litra vettä
- 2kpl lihaliemikuutiota tai fondia
- 400g jauhelihaa
- 1-2 sipulia
- 1-2 kynttä valkosipulia
- Mausteita oman maun mukaan
Laita vesi kiehumaan, laita joukkoon lihaliemikuutiot. Kun vesi kiehuu niin laita pussi keittokasviksia sekaan.
Kuori ja pilko sipulit. Kuullota ne paistinpannussa ja paista jauheliha.
Mausta oman maun mukaan valkosipulilla ja muilla mausteilla.
Kun jauheliha kypsä, lisää kasvisten joukkoon
Jos haluat, niin lisää vielä tomaattipyrettä joukkoon.
Keitä yhteensä 15-20min
Apetit Peruna&Keittokasvikset on mun ruuanlaiton pelastus, inhosin aina tehdä keittoja kun ei oikein huvittanut ruveta perunoita ja muita kasviksia kuorimaan ja pilkkomaan. Näitä pusseja löytyy nykyisin aina pakkasesta, sekaan voi heittää jauhelihaa, nakkeja, makkaraa, kanasuikaleita, seitä. Kalakeittoon lisään kermaa joukkoon ja kanasuikaleiden sekaan jotain thaimaustetta yleensä. Kiitos Apetit kun olet helpottanut minun ruuanvalmistusta!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti